accordionapplearrow-btnarrow-downarrow-left-simplearrow-leftarrow-right-simplearrow-rightcard-arrowcheckconfigurecta-arrowcz-flagdownloaddropdowngoogle-playicon-testinfologo-symbol-currentcolorlogo-symbolmailmessengerphonepinplayplusquotesocial-besocial-fbsocial-igsocial-pinsocial-vimeosocial-youtubespintreezoom

Kontakt

Du är bara ett steg bort
från från din drömterrass

Det är aldrig för sent att börja dagen med en god kopp kaffe på din egen nya terrass. Och hur ska den se ut? Trevlig att se på och trevlig att ta på, det är säkert. En som du kan gå barfota på, som inte halkar, bränns i solen eller splittras.

Kanske ska den också vara underhållsfri – du vill njuta av ditt kaffe, inte tänka på hur mycket jobb det blir att slipa och måla terrassen igen.

En ny uteplats ska också hålla ett tag. Vi garanterar våra Terafest kompositterrasser i upp till 25 år. Och vi tror att den kommer att förverkliga alla dina drömmar om att njuta av tiden med familj och vänner.

How it works here

Din nya terrass
i fyra steg

01
Vi hittar närmaste partner till dig

Fyll i vårt kontaktformulär så hittar vi en lämplig installationspartner i ditt område.

02
Utforma din nya trall tillsammans

Vår partner kommer att kartlägga ditt projekt, rekommendera en lämplig teknisk lösning och ta fram en offert. Tillsammans väljer ni typ och färg på Terafest-skivorna.

03
Vi tillverkar trallen enligt din design

Vi förbereder det kompletta materialet enligt specifikationerna från vår monteringspartner och levererar det till dig.

04
Vi installerar och överlämnar

Monteringspartnern lägger trallen och överlämnar den till dig för användning. De kommer också att ge dig råd om hur du sköter det på rätt sätt så att det kommer att ge dig glädje i många år.

Terafest installeras av proffs
Nätverk av certifierade installationspartners

Du kan lita på våra installationspartners. De är alla utbildade i Terafest-systemet, har genomfört ett stort antal jobb och är redo att ge dig råd om varje detalj i ditt projekt.

Besök vår
Nytt showroom

I vårt nya showroom hittar du nästan 60 m2 av utomhusterrassen Terafest. Prover av alla våra produktlinjer i olika färger. Om du inte är säker på designen eller färgen på plankorna, kom förbi och träffa oss. Vi hjälper dig gärna med ditt val.

Adress till utställningslokal:
Woodplastic Scandinavia AB
Industrigatan 1
57971 Ruda