accordionapplearrow-btnarrow-downarrow-left-simplearrow-leftarrow-right-simplearrow-rightcard-arrowcheckconfigurecta-arrowcz-flagdownloaddropdowngoogle-playicon-testinfologo-symbol-currentcolorlogo-symbolmailmessengerphonepinplayplusquotesocial-besocial-fbsocial-igsocial-pinsocial-vimeosocial-youtubespintreezoom

Composite wood fasader

Väggpanel Terafest®

Terafest väggpanel är ett originellt val för att klä yttre väggar, stödelement, pelare, portaler och gavlar. Tack vare dess höga hållbarhet, stabilitet och minimala underhåll utgör de en bra lösning för att klä väggarna runt terrasser, trädgårdsmurar, pergolor och carports. 

Du kan välja bland ett brett utbud av färger som kan matcha ditt val av trall och staket.De kompositpaneler som imiterar trä med sin efterliknelse av faktiskt trä (även det lyxiga exotiska träet), men tar bort dess brister. Träimitationspaneler har hög motståndskraft mot olika väderförhållanden som exempelvis, sol, regn, frost och snö. Den behåller sin form under lång tid med minimalt underhåll.

Den kommer med samma fördelar som trallen – 25 års garanti mot träfördärande svampar, röta och insekter. Du kan lita på våra paneler då det är en renodlad tjeckisk produkt.

fasader Terafest®

Produktsortiment

150
Profil för fasadbeklädnad Forest

Mått: 150 × 14 mm
Standardlängd: 3,3 m
Vikt: 2,1 kg/bm

Färger: Cedar, Teak, Palisander, Mahagon, Inox, Eben

Färger

Fasadbeklädnad och staket TERAFEST®