accordionapplearrow-btnarrow-downarrow-left-simplearrow-leftarrow-right-simplearrow-rightcard-arrowcheckconfigurecta-arrowcz-flagdownloaddropdowngoogle-playicon-testinfologo-symbol-currentcolorlogo-symbolmailmessengerphonepinplayplusquotesocial-besocial-fbsocial-igsocial-pinsocial-vimeosocial-youtubespintreezoom

Staket av kompositträ

Staketet Terafest®
Play video

Försköna ditt hem inte bara med en stilren terrass utan också ett matchande staket i samma nyans. Det skapar en harmonisk enhet som förenar din trädgård.Gör även ditt liv enklare med våra WPC-staketpaneler som är nästintill underhållsfria, du tvättar bara av dem med vatten och det är allt.  Dem kommer ge dig glädje resten av ditt liv och skydda din integritet från passerande och grannar. 

Vårt WPC-staket kommer i fem olika färgvarianter. Den breda profilen på våra staket underlättar monteringen och sparar er mycket tid.Våra staket är av kompositträ och kräver ingen ytterligare behandling. De är mycket väderbeständiga. De bryr sig inte om regn, snö, frost eller stark sol. Dem behåller sin färg och form. Vi litar på våra staketpaneler och därför erbjuder vi upp till 25 års garanti. Produktionen, precis som trallen och panelerna sker i Tjeckien.

Staketet Terafest®

Produktsortiment

90
Profil för staket Forest

Mått: 90 × 15 mm
Standardlängd: bm
Vikt: 1,65 kg/bm

Färger: Cedar, Teak, Palisander, Mahagon, Inox, Eben

120
Profil för staket Forest

Mått: 120 × 11 mm
Standardlängd: bm
Vikt: 1,65 kg/bm

Färger: Cedar, Cedar+, Teak, Teak+, Palisander, Palisander+, Mahagon, Inox, Patina+, Eben

Tekniskt blad

Fences and decking TERAFEST®